HTML

Szépségtippek otthoni használatra

Friss topikok

  • bea5678: Kedves Blogoló! Nagyon szuperek e tippeid, remélem sok hasonlót fogsz még beírni! Kipróbáltam mind... (2010.09.12. 15:03) Epilálás fájdalom nélkül

Linkblog

Almaecet tetőtől talpig!

2013.11.12. 22:51 :: cicesz

Az almaecet az igazi mindenes karbantartó, hiszen kívül-belül ápol!

Segít a fogyásban és egészséges: felgyorsítja az anyagcserét, segíti az emésztést, vízhajtó, méregtelenítő és étvágycsökkentő hatású, és gátolja a zsírok lerakódását. Hosszú távon fejti ki jótékony hatását, így a többletsúly fokozatosan adható le. Étkezés előtt 10-15 perccel egy evőkanál almaecetet keverjünk el 3 dl vízben, és igyuk meg. Ha valakinek érzékeny a gyomra, vagy gyomorfekélye van, inkább ne kísérletezzen vele.

Az ecetvizes fürdő feszessé varázsolja a bőrt, hámlasztó és tisztító hatású!

Selymessé és tartósan csillogóvá varázsolja a hajat, erősíti és megvédi a töredezéstől. Használd hajbalzsam helyett!

Nem csak vitalizál, de megfázásra is első osztályú gyógyszer, ha legurítasz belőle egy fél decit ugyan ennyi vízzel hígítva!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtippekotthonihasznalatra.blog.hu/api/trackback/id/tr915630008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása