HTML

Szépségtippek otthoni használatra

Friss topikok

  • bea5678: Kedves Blogoló! Nagyon szuperek e tippeid, remélem sok hasonlót fogsz még beírni! Kipróbáltam mind... (2010.09.12. 15:03) Epilálás fájdalom nélkül

Linkblog

Újra felmerül a probléma: piros pöttyös bikinivonal :(

2013.04.14. 23:31 :: cicesz

Ugye, milyen jól elvoltunk a mínuszokban? Kinek is jutott eszébe, hogy vészesen közeledik a strandszezon, amikor lekerül a szoknya, nadrág és a világ szeme a bikinivonalunkra szegeződik? :(

Vannak azok a bizonyos lányok, (persze, úgy érezzünk, rajtunk kívül mindenki) akiknek tökéletes a bikinivonaluk, mintha photoshoppolnák a testüket, mielőtt a strandra indulnak. Meg vagyunk mi, akik legszívesebben farmer nadrágban csobbannánk a Balatonba, csak ne kelljen megmutatni ott lent azokat a ronda pöttyöket...

Hát olyan megoldást nem tudok felhozni, ami holnapra eltünteti a gyulladt szőrtüszőket, kicsi ocsmány pattanásokat és a leborotvált, vagy epilált szőrszál nyomán maradt pici vörös krátereket, mert olyan nincs, de azért ötletem az van, hogyan enyhítsük a problémát:

Először is, bármit is csinálsz, akár gyantázol, epilálsz, vagy borotválsz, UTÁNA MINDIG FERTŐTLENÍTS!!! Ezt teheted teafa olajjal, pici citromlével, kamilla teával, vagy arcszesszel.

Használj szőrbenövés elleni krémet, gyulladás ellen pedig akár naponta egy kis kamilla teát a problémás terület ecsetelésére.

Ha lehet, borotválás helyett inkább epilálj, vagy gyantázz. Szőrtelenítés előtt kellőképp puhítsd fel a bőrt egy kiadós tengeri sós fürdővel.

Ha teheted, látogass el a szoláriumba. A bőröd minél sötétebb, annál kevésbé feltűnőek a bőrhibák.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtippekotthonihasznalatra.blog.hu/api/trackback/id/tr665222992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása