HTML

Szépségtippek otthoni használatra

Friss topikok

  • bea5678: Kedves Blogoló! Nagyon szuperek e tippeid, remélem sok hasonlót fogsz még beírni! Kipróbáltam mind... (2010.09.12. 15:03) Epilálás fájdalom nélkül

Linkblog

Mellnagyobbító melltartó, optikai mellnagyobbítás

2013.04.15. 00:45 :: cicesz

Fogadjunk, hogy Téged (aki a gugliból úgy találtál ide, hogy a "mellnagyobbítás műtét nélkül" szavakra kerestél) a mellnagyobbító műtéttől maximum 2 dolog választ el:

1. félsz a fájdalomtól
2. nincs most hirtelen 6-800 000 Ft a zsebedben

Ha fentiek valamelyike, vagy mind a kettő igaz rád, de azért szeretnéd, ha a blúzok jól állnának rajtad és szép legyen a dekoltázsod, akkor én megmondom, hogy melyik a tuti melltartó számodra!

Ajánlom, hogy látogass el egy H&M üzletbe és szerezz be egy super push up melltartót (akciósan én már 700 Ft-ért is vettem, de általában 2490.- és 3990 Ft között kapható).
A H&M super push up melltartói belülről annyira kipárnázottak, hogy igazából egy férfi is hordhatná és csodás kebleket varázsolna neki :) Nekem sajnos nagyon pici cicim van, egy normál push up melltartóban szinte lapos vagyok, de a H&M melltartóimban majdnem összeérnek a melleim! Tudom, ez itt nem a reklám helye, de hát biztos sokan vannak, akik nem ismerik ezeket a fehérneműket.

Összehasonlítás

Sima push up:

IMG_1022.JPG

Super push up:

IMG_1027.JPG

Igen, tudom... sokan azt gondolják, hogy ez csalás és miért nem fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk... Üzenem, hogy az nem mindenkinek olyan egyszerű, ezért néha kellenek olyan praktikák, amik segítenek jobban érezni magunkat a bőrünkben (vagy a melltartónkban).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtippekotthonihasznalatra.blog.hu/api/trackback/id/tr765223047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása