HTML

Szépségtippek otthoni használatra

Friss topikok

  • bea5678: Kedves Blogoló! Nagyon szuperek e tippeid, remélem sok hasonlót fogsz még beírni! Kipróbáltam mind... (2010.09.12. 15:03) Epilálás fájdalom nélkül

Linkblog

Narancsbőr ellen!

2013.08.09. 16:20 :: cicesz

Nincs kedved, se időd arra, hogy tornázz? Az elszántság is hiányzik?

Ettől függetlenül szeretnél megszabadulni a narancsbőrtől és szeretnél egy olyan módszert, ami nem igényel se energiát, se időt, se elszántságot?

Az étrendeden se igazán szeretnél változtatni, mert szereted a hasad?

Bár igazán eredményes és gyors változást csak akkor érhetsz el, ha a fentiek ellenkezője igaz a terveidre, de azért a lusta lányok is felvehetik a harcot a cellulitisszel:

so.jpg

A legfontosabb, hogy felejtsd el a sót! Amennyire csak lehet, csökkentsd a só bevitelt, ugyanis a só megköti a vizet. Minél több sót fogyasztasz, a tested annál több vizet fog raktározni a kiszáradás ellen. A tartalékolt vizet a zsírsejtek között fogja raktározni és ettől alakul ki a narancsbőr. Fogyni nem igazán fogsz, ha csak ennyit teszel, hogy minimálisra csökkented, vagy lehetőség szerint teljesen kizárod a só fogyasztását, de legalább a tested nem fog vizet raktározni és így a zsírsejtek viszonylag egyenletesen fognak egymáshoz kapcsolódni, feszesebbnek fog tűnni a tested és a bőröd.

Én 2 hónap sómentesség után szabadultam meg a narancsbőrtől!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtippekotthonihasznalatra.blog.hu/api/trackback/id/tr555453951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása