HTML

Szépségtippek otthoni használatra

Friss topikok

  • bea5678: Kedves Blogoló! Nagyon szuperek e tippeid, remélem sok hasonlót fogsz még beírni! Kipróbáltam mind... (2010.09.12. 15:03) Epilálás fájdalom nélkül

Linkblog

Bőrradírozás

2010.10.02. 12:41 :: cicesz

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs bőrradírom, mert egyébként 3 féle is van és ezen kívül 2 fajta arcradír. Nem a legolcsóbbak, de nem is a legdrágább termékek, mégis haszontalanok, mert akármilyen olajgyöngyök, vagy nem is tudom, mik vannak benne, radírozni nem nagyon tudnak. Legalábbis nem lesz sokkal selymesebb a bőröm tőlük. Amikor hámlaztani akarok, nem is ezeket használom.

Egy valamire való bőrradír 1000 forintnál kezdődik és úgy 250 ml. Nekem ezek kb. 20 alkalmat bírnak. Igaz, én samponból is a diónyi mennyiség helyett kétszer annyit szoktam használni és a tusfürdőt is mindig jól megdöntöm, nem spórolok ezekkel a dolgokkal, így a bőrradírból is gazdagon használok - már amikor azt használok.

Amikor valóban azt szeretném, hogy az elhalt hámselyteket és a miteszereket -ami egyébként nem csak arcon szokott képződni, hanem a mellkason és háton is, csak ezeken a helyeken nem annyira makacsak, mint az arcon - eltávolítsam, akkor fürdősót használok. Nem a vízbe öntöm, hanem ezzel radírozom a testemet. Fürdősót már 400 forintért lehet venni 500 dkg-os kiszerelésben a DM üzletekben, amit ha csak radírozásra használok, akár fél évig is kitart. Sokkal eredményesebb is, hiszen a bőrradírok csak 40%-ban tartalmaznak radírozógyöngyöket, a többi pedig fürdőgél, vagy növényi olaj. A só egyenetlen és szögletes szemei viszont sokkal könnyebben feldörzsölik a bőr elhalt hámsejtjeit. Miután mindenhol végigsúroltam a bőrömet, még fürdőszivaccsal átdörzsölöm, hogy tökéletes legyen. Persze, ezt az arcon nem nagyon alkalmazhatjuk, mert könnyen szembe juthat a só, de akinek zsírosodó bőre van, a problémás területeket kicsit átdörszölheti a sóval, hiszen szárítja a bőrt és velveszi a harcot a faggyúval.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtippekotthonihasznalatra.blog.hu/api/trackback/id/tr902339209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása