HTML

Szépségtippek otthoni használatra

Friss topikok

  • bea5678: Kedves Blogoló! Nagyon szuperek e tippeid, remélem sok hasonlót fogsz még beírni! Kipróbáltam mind... (2010.09.12. 15:03) Epilálás fájdalom nélkül

Linkblog

Fogyás gyorsan, sokat

2014.01.13. 19:25 :: cicesz

1 dolog biztos: bármi mást szeretnél kipróbálni, nem lesz annyira hatékony, mint a futás!
Ha az interneten való csodapraktikák keresgélésén kívül mást is szeretnél tenni azért, hogy kalóriát égess, akkor HAJRÁ!!!!
Nincs kifogás! Ha én, aki szinte arra lusta, hogy felálljon és kimenjen pisilni, eltudtam kezdeni a futást, akkor NEKED IS MENNI FOG! Az első 3-4 nap nehéz, de nem kell más, mint 6x2 perc futás és 2 perc séta naponta. Már az első 2 nap után rohamosan peregnek le a fölöslegek. Figyelj oda arra, hogy eleget, de egészségesen étkezz!
1 hónapon keresztül reggelre zabpehely natúr joghurttal, tízóraira ugyan ez, ebédre csirkemell zöldséggel, vagy gyümölccsel, uzsonnára kedved szerint zöldség, vagy gyümölcs és vacsorára az ebédhez hasonló összeállítás fogyasztható. A rostban és fehérjében gazdag étrend és a mozgás felgyorsítja az anyagcserét, így ez is segíteni fog a fogyásban.

Bizonyíték: 10 nap alatt 5 kilótól szabadultam meg...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegtippekotthonihasznalatra.blog.hu/api/trackback/id/tr635676104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása